مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

وقت بخیر-فردی که به هر دلیلی کد ملی اش مسدود یا ممنوع الخدمات شده میتونه سیم کارت خریداری کنه اگر سیم کارت ثبت بشه ب نامش یعنی کدملی هیچ مشکلی نداره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ان‌پذیر نمی‌باشد در این خصوص باید به ثبت احوال مراجعه نمایید و الا اگر کد ملی مسدود باشد امکان خریداری وجود ندارد

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
طبیعتا نباید ایشان بتواند سیم کارت به نام خود خریداری نماید اما برای اینکه مطمئن شوید کد ملی ایشان رفع مسدودی شده است یا خیر به ثبت احوال مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر مسدود شده امکان پذیر نیست بهتر است به ثبت احوال مراجعه کنید