مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از همسر

وقت بخیر.یک سال پیش خانمم مهریه رو گذاشت اجرا.حسابم مسدود شد ماشینم توقیف شد.خلاصه با دخالت بزرگترها شکایت مهریه رو پس گرفت.من چون رو ماشینم کار میکنم تقریبا یک ماه بیکار بودم.چند ماه بعد که متوجه شدم دوباره مهریه رو میخواد بزاره اجرا ماشینمو به نام خواهرم کردم بدون اینکه پولی بین ما رد وبدل بشه و فقط بخاطر این که دوباره بیکار نشم.دوباره با دخالت بزرگترها منصرف شد.ومن هم که میخواستم خانمم برگرده به زندگی ماشینی که به نام خواهرم کرده بودم رو زدم به نام خانمم.فقط به خاطر این که دلش خوش باشه به زندگی.الان که دارم برای شما مینویسم خانمم مهریه رو گذاشته اجرا و ماشینو هم ازم گرفته.الان هم بیکار شدم دستمم به هیجا بند نیست.چون رو ماشینم کار می‌کردم الان بیکار شدم وتو خرج خونه با وجود دوتا بچه موندم.لطفا راهنماییم کنید که آیا میتونم ماشینم رو به صورت قانونی از خانمم بگیرم.وبه نام خودم کنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه هبه باشد با وجود عین موهوبه قابل رجوع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با شرایط خاصی امکان رجوع وجود خواهد داشت
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید اگر هبه بوده درخواست رجو از هبه داشته باشید و یا مبلغ آن را پس بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اقدام شما مشمول مقررات هبه است لذا بدوا اظهارنامه ای با موضوع رجوع از هبه برای ایشان ارسال کنید و سپس از طریق دادگستری علیه ایشان دادخواست دهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در قالب هبه امکان رجوع از آن وجود دارد