مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب

با سلام و احترام
برای من پیامک آمده که چون برای بار سوم در خودرو شما کشف حجاب صورت گرفته خودرو شما توقیف می شود منتظر تماس ماموران باشید در حالیکه این اولین پیامکی هست که برای کشف حجاب تاکنون برای من ارسال شده است لطفا راهنمایی فرمایید چه کار باید کرد؟ چگونه میتوان به سوابق پیامکهای قبلی و تصاویر مربوطه دسترسی پیدا کرد اگر چنین چیزی وجود داشته است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس امنیت اخلاقی موضوع را پیگیری کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از پلیس امنیت اخلاقی درخواست نمایید تا مستندات دو مورد کشف حجاب قبلی را ارائه نمایند.