مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل خودرو توسط خودرو ساز

سلام من در فروش فوری ایران خودرو برنده شدم در تاریخ 1402.5.17واریز وجه کردم موعد تحویل15ابان بوده الان1402.8.27شده هنوز فاکتور نشده

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در قراردادهایی که معمولاً شرکت‌های خودروسازی تنظیم می‌نمایند پیش بینی تاخیر در تحویل را به نفع خود قید می‌نماید جهت اظهار نظر دقیق نیاز از قرارداد شما مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در قرارداد شما نوشته شده است که در صورت تاخیر سود به شما تعلق می‌گیرد منتظر بمانید یا از طریق نمایندگی سوال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی موضوع را پیگیری کنید