مشاوره حقوقی رایگان - خسارت توقف و تأخیر، پس از فروش

با سلام. روند شکایت از خودرو ساز جهت خسارت توقف و تاخیر بیش یکسال و نیم طول کشیده و الان که وقت دادرسی است ، خودرو ساز ادعا میکند چون الان خودرو را فروخته ای حق و حقوقی به شما تعلق نمیگیرد.
در صورتی که زمان ثبت نام، طرح شکایت و تحویل خودرو بنام اینجانب بوده و چندین ماه بعد از تحویل فروختم.
لطفاً سریعتر پاسخ دهید فردا دادگاه دارم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر در زمان دادرسی مالک نیستید شکایت شما رد میشه چون درحال حاضر شما هیچ مالکیتی ندارید، وشکایت شما اشتباه مطرح شده .
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09122219001)