مشاوره حقوقی رایگان - عفو شلاق

سلام مسافری بردم جایی واطلاعی نداشتم مواد خریده همین حین مامور رسید ومسافررا تفتیش کردن تو جیبش 15گرم شیشه بودویه بسته کوچیک10سانت هروئین هم جلودنده ماشین کشف کردن وباانکارمسافراون 10سانت را گردن من انداختن چون توماشینم بود حالاحکمش 30تاشلاق و3میلیون جریمه 3روز دیگه مونده تااجرای حکم اعتراضم گذاشتم ردشد سابقه کیفری هم ندارم وکیل هم داشتم ولی ودفاعیاتش موثرنبود راه حلی هست شلاقش روببخشن یادیگه دیرشده؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر سابقه بازداشت بابت همین اتهامات را دارید، به تعداد روزهای بازداشتی از شلاق قابل کسر شدن هست. اگر نه خیر

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر بیماری دارید که برایتان تحمل شلاق ممکن نیست یا روزهای بازداشتی شما رو محاسبه و شلاق رو کسر کنند منوط به اینکه حبس نداشته باشید