مشاوره حقوقی رایگان - شلاق شرب خمر

سلام من 15 سالمه و چند ماه پیش به خاطر شرب خمر من رو گرفتند و شب تا صبح بازداشت بودم و من رو به دادگاه بردند.
و در دادگستری اقرار واضحی به خوردن مشروب نکردم ولی تستم مثبت شده بود و احتمالا برام شلاق مینویسند آیا کاری هست که بتونم انجام بدم ک بخشیده بشم و از شلاق اجتناب کنم؟و نمیخوام برام سابقه بشه چون در حال تحصیل هستم

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

انکار کنید.توجهی به تست نکنید و انکار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بایست درخواست رفعت اسلامی داشته باشید آیا اولتان می‌باشد یا خیر در ضمن سن شما زیر 18 سال است و مطابق قوانین اطفال و نوجوانان برای شما مجازات صادر می‌شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تست دلیل شرعی برای اجرای حد نیست اقرار نکنید و اگر محکوم شدید حتما اعتراض کنید