مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت فرزند توسط مادر

پسر 6ساله ام تا 7سالگی حضانتش با من یعنی مادر هست اما همسرم فرزندم را به من تحویل نمیدهد و اجرای احکام کاری نمیکند چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. به موجب ماده 40 قانون حمایت از خانواده، «هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل، استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذی نفع و به دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین، تا زمان اجرای حکم، بازداشت می‌شود.» از این رو عدم بازگرداندن کودک و ممانعت از ملاقات با وی، ممکن است باعث گردد که با توجه به درخواست ذی نفع (کسی که حضانت با او است) حکم بازداشت اجرا گردد. باید از واحد اجرای احکام تقاضای اجرای حکم را بنمایید و واحد اجرا نمیتواند استنکاف نماید. در ضمن شکایت کیفری ممانعت از حق نیز میتوانید علیه ایشان انجام دهید. پیشنهاد میشود مشاوره تلفنی بگیرید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح شکایت کیفری ممانعت از حق حضانت فرزند را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست دیتور موقت برای حضانت طفل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممانعت از تحویل طفل ابتدا تذکر مجدد تکرار شود ممکن است بازداشت به دنبال داشته باشد