مشاوره حقوقی رایگان - تعجب در رای صادره

باسلام. توضیحات و دفاعیات کاملا تبانی بود. معلوم نشد زمین از طریق معامله های متعدد به درستی به شخص خواهان الزام به سند رسیده. یا چون مالک در موعد مقرر ساخت و ساز را انجام نداده و چون شخص خواهان ایجاد اعیان نموده اند زمین به نفع خواهان سند زده میشود. در دادخواستشون گفته اند خواهان با قولنامه از نفر قبلی خریداری کرده، اما تفویض وکالتی که به نام خواهان شده در روی پرونده بود ( اما شماره وکالت نامه اول بین مرحوم پدرم و وکیل اول در این تفویض وکالت نامه آخری وجود نداشت) حتی رای صادرشده هم گفتند با قولنامه خریداری کرده. هیچ اثبات مالکیت نکردند. درضمن با نفر دوم یا وکیل دوم وقتی بحث میکردیم تو صحبتهاش گفت ببین شما ده سال، ساخت و ساز انجام ندادین.
تو رو خدا اگه به چیزی شک کردین وکلای محترم و عزیزان راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به رای صادره اعتراض دارید در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود ... بدون بررسی کامل پرونده نمیتوان نظری داد ولی شما محض احتیاط اگه مهلت تجدیدنظر خواهیتون تموم نشده حتما اعتراضتون رو ثبت‌کنید و سریعا با یک وکیل دادگستری جهت مطالعه ی پرونده و آماده کردن لایحه مشورت کنید .