مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی درباره کلاهبرداری تلگرامی

یک دوستی پیامی برام ارسال کرد مبنی بر سود سهام عدالت که یک لینکی هم داشت که بازدن برروی اون سود سهام برات واریز میشه و من هم لینک رو زدم و ثبت نکردم ولی مشاهده شد که این پیامی که برای من اومده برای تمامی مخاطبینم تو تلگرام بصورت خودکار رفته.میشه راهنمایی کنید تکلیف من چیه?!

سلام خوبی خوانواده خوبن ؟
سایت سهام عدالت که تو اخبار اعلام کردن برید ثبت نام کنید سود میده بین 5 تومن تا 7
تومن کسایم که از قبل سهام داشتن میتونن دوباره بگیرن
میتونید از طریق لینک زیر اقدام کنید
....
تا فردا ساعت 12 باز هست سایت!!!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
این پیام جعل است و. احتمالا برای همه ارسال شده و حساب هک میشود