مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت دیوار

باسلام
بنده مغازه ای خریدم که یه دیواربسیار باریک به ان چسبیده الان که میخوام درب مغازه بازکنم شوراودهیار میگن این دیوار مال ماهست ما ازمالک ان خریدیم وباید پول بدی هیچ سندی هم ندارن وچون بخشداربا شورا اقوام هستن طرفداری آنها میکنه... درصورتی که از مالک اول اون دیوار رضایت کتبی برای تخریب دارم وگفته من به اداره راه فروختم حتی اداره راه هم با توجه به عکس (utm) اداره بنیادمسکن گفتن چون درحریم راه نیست مشکلی باتخریب ان نداری الان که خراب کردن شورا به دادستانی شکایتم کرده ومن رو احضار کردن آیا دادستان از اداره راه استعلام میگیره که باورکنه من دروغ نگفتم
باید چکارکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق فرمانداری موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ از اداره راه توسط دادگاه به درخواست شما استعلام گرفته خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادگاه دستور استعلامات را میدهد