مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام نشر اکاذیب

سلام و خدا قوت
ممنون از اینکه واسه مردم وقت میزارید
خدا به زندگیتون برکت بده
من یک زمین خریده بودم با کاربری مسکونی که در قولنامه هم ذکر شده مسکونی پس از پرداخت بخشی از ثمن برای تحویل گرفتن که رفتم زمین کاربری کشاورزی داشت رفتم سراغ فروشنده بهش گفتم تو کلاهبرداری کردی چرا به دروغ گفتی مسکونی هست و ... پس از شکایت کیفری مبنی بر تدلیس و حقوقی مبنی بر تحویل بیع شکایت کیفری منع تعقیب شد و حقوقی رفت واسه کارشناسی
یه اظهارنامه هم مبنی بر تعیین تکلیف و اعلام فسخ در غیر اینصورت از شما به عنوان کلاهبرداری شکایت میکنم نیز برای ایشان ارسال کردم که جواب ندادند
علی ایحال ایشان از من به عنوان نشر اکاذیب شکایت کرده سه روز دیگه منو دادگاه خواستند
چی باید بگم ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام نشر اکاذیب کاربری زمین معامله ملک کاربری زمین