مشاوره حقوقی رایگان - اتهام نشر اکاذیب

با سلام. شکایتی از طرف برادرزن سابقم از بنده شده مبنی بر نشر اکاذیب در فضای مجازی حال استدلال و مدارک ارائه شده که مورد تایید بازپرس قرار گرفته به شرح زیر است1)پیام ارسالی در فضای مجازی از ای پی مودم منزل پدر بنده بوده 2) چون بنده دوسال پیش با همسرسابقم از بابت اختلافات زناشویی در قالب پیامک به دخالت های برادرشان در زندگیم اشاره کرده ام پس بازپرس نتیجه گرفته بنده خصومت داشتم 3) اظهار پدرم مبنی بر اینکه تمام فرزندان و نوه ها و بنده از نت منزلش استفاده کرده ایم حالا با این شواهد بنده را متهم به چنین کاری نموده اند در صورتی که هرگز بنده اقدام به چنین کاری نکرده ام و خیلیا میتوانستند از نت پدرم استفاده کنند حال بنده چگونه از خودم در دادگاه دفاع کنم؟ ایا شانسی برای تبرئه بنده وجود دارد؟ آیا میتوانم بواسطه سوگند در دادگاه از خودم دفاع کنم ؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
لکن. نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....
وکیل گرفتن می‌تواند کمک کننده باشد....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و مستندات و دلایل خود را به دادگاه ارائه نمایید