مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ملک

ملکی دارم که تقاضای پیشروی قانونی دادم و شهرداری قبول کرده (80درصد)ملزم به رضایت همسایه حالا ملک شرقی من خونه قدیمیه و سر وته خونش ملک داره و وسط حیاط ،60 درصد من تا حیاطش میره ولی 60 2 حیاطش رو رد میکنه و به ملک ته ساختمانش میرسه برای شهرداری 60 درصد ملاکه یا 60 2 ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،برای پیگیری این موضوع به شهرداری منطقه خود مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست ملک شما کارشناسی شود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
رضایت همسایه در این مورد لازمه ، قبل از انجام ساخت و ساز رضایت ایشون رو بگیرید تا از احتمال ارجاع به کمیسیون ماده 100 و احیانا دیوان جلوگیری کرده باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای پیگیری این موضوع به شهرداری منطقه خود مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید رضایت همسایه اخذ گردد اینکه ملاک کدام یک خواهد بود مورد نیاز اظهارنظر کارشناس شهرداری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق شهرداری به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام خب 60 درصد ملاک میشه که تا حیاط خواهد رفت