مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الازم به تحویل ملک

با سلام بنده
سال 88 آپارتمانی از شرکتی پیش فروش خرید کردم که بعد از یکسال خبر آمد که مدیرعامل شرکت اختلاس کرده و دیگر شرکت نمی تواند پروژه را ادامه دهد که پروژه را هنوز شروع هم نکرده بود و اعضایی که بیش از 100 نفر بودند را در جلسه ای جمع کرده و بعد از صحبت‌ها تصمیم گیری شد و قرار بر این شد که شرکت زمین را فروخته و پول اعضا را تحویل دهد و به اعضا پیشنهاد کرد که چکهای خود را تحویل گرفته و قراردادهایشان را تحویل دهند که در رسید تحویل چک‌ها هم کلمه اقاله رو نوشت و بعدا برا بعضی‌ها پول خودشان رو داد و برا بعضیا مثل خودم چک مدت دار میدادن و قرارداد رو تحویل می گرفتن که من قبول نکردم بعد از چندین سال با سیزده نفر از اعضا که تصمیم گرفتیم شکایت کنیم و با مشورت وکیلی که بهشون وکالت دادیم و ایشون هم بعد از مطالعه قراردادها گفتن که چون داور تعیین شده اول باید به داوری شکایت بشه و برای پنج نفر دادخواست الزام به تحویل واحد داده شد و با اینکه شرکت اصل مدارک اقاله رو نتونست ارائه بده (به این بهانه که نمایندگی هست و اصل مدرک در دفتر مرکزی است که درشهر دیگری هست) داوری به نفع شرکت رای داد. بعد وکیل دادخواست اعتراض به رای داوری دادن که دادگاه رای به ابطال رای داوری دادن و شرکت هم دوباره اعتراض کرد و در دادگاه تجدید نظر هم باز رای به نفع ما صادر شد.منتها الان ما باید به دادگاه دادخواست بدیم که نظر وکیل این است که دادخواست ضرر و زیان داده شود با توجه به اینکه زمین هم فروخته شده اما اعضا پافشاری می کنند که باز دادخواست الزام به تحویل واحد ارائه بشه. وکیل هم گفت که با توجه به اینکه پروژه شروع نشده و حتی زمینی هم وجود نداره دادخواست الزام به تحویل واحد هم ارائه شود رد خواهد شد و بعدا دوباره باید ضرر و زیان ارائه شود. الان عده ای راضی به ضرر و زیان هستند و عده ای باز پافشاری می کنند که اگر حتی دادخواست ارائه واحد هم رد شود شرکت ملزم به پرداخت ضرر و زیان بیشتری خواهد شد.
ممنون میشوم نظر اساتید محترم را هم در این مورد بدانم که آیا چنین موردی امکان دارد یا نه که اگر شرکت ملزم به پرداخت بیشتری خواهد بود؟ و در این شرایط بهترین اقدام چیست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام به نظر میاد ارائه دادخواست ضرر وزیان معقول تر و منطقی تر هست چون الزام به تحویل با توجه به شرایطی فرمودید احتمالا رد خواهد شد