مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط فروشنده

سلام من خودرو کامیون شرایطی خریدم قولنامه دارم قرار بود نصف ماشین روز اول به نامم بزنن باقی4 ماه بعد اقساط بدم ولی بعد از گرفتن نصف پول نه تعویض پلاک میاد نه کارت سوخت کارت هوشمند میده چکار کنم الانم ماشین توقیف پلاک کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه قرارداد طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با توجه به تعهدات مندرج در قرارداد ، دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما قرارداد دارید می‌توانید مطابق قرارداد خود اقدام نمایید دادخواست بدهید تا رسیدگی شود

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

باسلام ، مطابق قرارداد في مابين، اقدام به طرح دعوی نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید