مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث متوفی

فوت فرزند قبل از پدر با شرایط اینکه همسر و فرزند پسر ودختر در قید حیات هستند یک ششم اما بعد مرگ پدر متوفی ارث بین عمو و عمه چگونه هستش ایا به اونها ارث میرسد .چقدر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید زمانی که پسر فوت می‌نماید به همسر و فرزندان او از پدرش ارث نمی‌رسد اما ارث پدر خود را می‌برند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام در زمان فوت شخص پدر وی زنده باشد یک ششم اموال به پدرش می رسد و اگر قبل از تقسیم ارث پدر نیز فوت کند یک ششم به فرزندان وی یعنی عمو و عمه می رسد

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام در فرض سوال ، فرزند قبل از پدر فوت شدن ارثی نمی‌برند ولی از اموال فرزند 1/ 6 سهم الارث پدر میباشد که بعد از فوت به فرزندان یعنی همو و عمه و همسرش می‌رسد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

توضیحات کامل نیست جهت نتیجه بهتر مشاوره بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تا زمانی که متوفی دارای همسریا فرزند باشد به عمه وعمو ارث نمیرسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر فرزند دیگری نداشته باشد به عمو و عمه میرسد