مشاوره حقوقی رایگان - تست دی ان ای برای اثبات نسب فرزند

سلام من مجرد هستم و متی پیش به اسرار و شرایط هایی که وجود داشت کنار هم حضور داشته باشیم ایشون رابطه داشتم و الان یک بچه 1ساله پسر ازش دارم که اسمش تو شناسنامه برادرم هستش،وقتی بچم به دنیا آمد برادرم هم فکر میکرده بچه خودشه و شناسنامه به برای بچم گرفته .حالا اسم برادرم تو شناسنامه بچمه. این موضوع رو به برادرم اطلاع دادم و به خواست خودم که بچمو خودم میخواد پیگیری کنه که زنشو مجازات کنه و میدونم مجازاتی هم واسه من بخوام نخوام درنظر گرفته میشه ولی زن داداشم که مادر پسرم حساب میشه از اشتباها قبلا هم کرده فقط چون به صورت مکرر نبوده از مرد غریبه ی دیگه حامله نشده بود که اینم شانس منه از من حامله شدو پسر بچم خیلی دوستدارم میخوام در نهایت خودم سرپرستی اون رو بکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید چطور و کجا باید تست برای تشخیص پدر و فرزندی باید انجام بدیم؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به این عمل مجرمانه و شنیع و بسیار زشت اقرار کنید تو و زن داداشت را اعدام می کنند.