مشاوره حقوقی رایگان - بارداری در رابطه نامشروع

سلام ،دوستی دارم که با زنی شوهر دار وارد رابطه شده بود و به صورت ناخواسته خانم باردار شدند ،در حالیکه زن ادعا میکند بچه از شوهرم است .دوستم مدتی است در حالت گرفتگی و پریشانی است ،در صورت تایید DNA دوست من مبنی بر مثبت بودن بر او چه حکمی در نظر گرفته میشود !؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوستتان مجرد است یا متاهل
شرایط احصان خانم هم باید بررسی شود
اگر شوهر خانم شکایت رابطه نامشروع کند و هردو طرف متاهل و محصن باشند اعدام

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید اصل ‌موضوع اثبات گردد
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است