مشاوره حقوقی رایگان - تفتیش بدنی در مدرسه

امروز مدیر مدرسه تمام دانش آموزان را تفتیش بدنی و تفتیش کیف کرد، گوشی برخی را گرفت و گفت باید آنها 500 هزار تومان جریمه پرداخت کنند...
آیا این کار مجاز است؟ اگر تخلف محسوب میگردد، لطفاً ماده و قانون آن را بگویید...
دانش‌آموزان چگونه اقدام کنند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر حق چنین اقدامی ندارند وباید گوشیهارا تحویل دهنده واز طربق اموزش پرورش پیگیری نمایید