مشاوره حقوقی رایگان - لغو شکایت

سلام
یه شخصی به اسم آگهی کار در منزل میگفت خرید و فروش ارز دیجیتال انجام میدیم و شما این کارو میکنی و پورسانت میگیری.
یکبار از 4 حساب مختلف پول واریز کرد بنده ارز خریدم و ارسال کردم بعد حسابم مسدود شد. متوجه شدم هکر بوده و از حساب مردم پول واریز کرده به حسابم.
رفتم ازش شکایت کردم ، دادسرا دستور داد پلیس فتا با تمام اون 4 نفر که پول از حسابشون برداشت شده تماس بگیره.
منم ترسیدم که اونا با این پیگیری بیان ازم شکایت کنن ، به همین دلیل دنبالش نرفتم ولی دادسرا خودش شکایت منو ارسال کرده پلیس فتا.
حالا من میتونم برم بگم شکایتمو کنسل کنید یا اینکه گوش نمیکنن و ادامه میدن خودشون؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازی ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نفعتون هست شکایت را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر جرم‌جنبه عمومی دارد و پیگیری می‌شود