مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد با وکیل

سلام دوستان وکلا وقت بخیر و ممنون بابت وقت باارزشی که برای ما میذارید
سوالم در خصوص قرارداد با وکیل هست
من با وکیلی قرارداد امضا کردم و قراره پول پرداخت کنم تا خانم وکیل کارام رو ردیف کنن خواستم بدونم آیا تمام‌پول قرارداد باید از پیش پرداخت بشه ؟یا مقداری را پرداخت میکنن و مقداری رو هم بعد از اتمام کار پرداخت میکنن؟من اولین باره به وکیل مراجعه کردم حقیقتش هیچ آشنایی با این‌چیزا نداشته و ندارم لطفا اگه امکان داره راهنمایی کنید تا بعد به مشکل نخورم
سپاسگزارم??

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولاً وکلا نصف مبلغ را پایان کار دریافت می کند.
شما بهتر است نصف مبلغ را پایان کار پرداخت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قرارداد مالی وکلا کاملا توافقی می‌باشد بستگی به این دارد که چطور با ایشان توافق کردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توافقی است ولی معمولا مقداری بعد از انتهای کار پرداخت میشود