مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری پرونده شکایت سرقت

سلام چندماه پیش ماشین برادرم که به نام من بود رو میخواستیم بفروشیم و طرف کلاهبردار سابقه‌دار از آب درومد و بدون اینکه پولی دریافت بشه ماشین رو برد، با کلی پیگیری طرف رو دستگیر کردیم و ازش شکایت کردیم و الان زندان هست، یبار اخر شهریور پیامک ابلاغیه برام اومد مبنی بر اینکه «در خصوص شكايت شما با همراه داشتن کارت ملی و شهود خود جهت پیگیری ظرف 5 روز پس از ابلاغ دراين شعبه با دلایل و مدارک خویش حاضر شويد. بدیهی است است نتیجه عدم حضور، بلادلیل بودن شکایت تلقی خواهد شد»
که حضور پیدا نکردم و دو هفته پیش از بازپرسی تماس گرفتن و گفتن مادرش اینجاست و میخواد رضایت بگیره و فلان، گفتم میخوام رضایت بدم اما فعلا فرصت ندارم و بعدش از چند نفر پرسیدم و گفتن این شیوه درست نیست که با شما تماس گرفتن و نرو رضایت نده که دوباره هفته پیش تماس گرفتن و گفتم اجازه بدین پروسه قانونیش طی بشه، حالا دوباره باهام تماس گرفتن و میگن برای پیگیری پرونده باید بیای اداره !!!
خواستم بپرسم که اگه نرم چه اتفاقی می‌افته؟ و اینکه آیا نباید ابلاغیه رسمی مجدد برام بیاد؟ اینکه هی باهام تماس میگیرن درسته؟ مشکلی برام پیش نیاد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه اداره آگاهی بوده باید بری برای ادای توضیح .
ضمنا شما را برای رضایت اجبار نمی کنند اما مواظب نوشته هایی که زیرشان را امضا می کنی باش

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مراجعه کنید.عدم مراجعه شما پیرو اخطاریه سابق وعدم حضور شما ممکن است منجر به صدور قرار منع تعقیب گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاکی می‌بای سر اینجا پرونده خود را پیگیری نماید چرا که اگر پیگیری نشود ممکن است طرف مقابل منع تعقیب صادر شود پیشنهاد می‌شود همراه خود وکیل داشته باشید هر نوشته‌ای را امضا نکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ابلاغیه قانونی برای شما صادر شده است منتها عدم حضورتان ممکن است موجب بسته شدن و ختم پرونده باشد