مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار بعد از بازنشستگی اجباری

سلام به علت آنچه که توهین به مقدسات اسلام در فضای مجازی از طریق نوشته و پیامک گفته شده اینجانب به یکسال حبس تعلیقی محکوم و بعد از 25سال از ارگان مربوطه توسط کمیسیون بدوی اداری سازمان باز نشسته اجباری شده ام آیا امکان بازگشت به کار وجود دارد و میتوانم به محل کارم برگردم با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتوانید به این رای در کمیسیون بالاتر اعتراض کنید و بعد به دیوان عدالت اداری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به رای صادره اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید