مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور پروانه ساختمانی

سلام
بنده یک پلاک زمین را در ابتدا برای ساخت سه طبقه تمام روال اداری و تایید و دستور نقشه سه طبقه گرفتم اما در روال کار مجوز ساخت دو طبقه را گرفتم و تمام کارهای طبقه سوم را در حین ساخت انجام دادم و استعلامات نیز در پرونده مشهود است ا پیش پرداخت طبقه سوم هم به خاطر این که جریمه شامل حالم نشود
پرداخت نمودم اکنون که کل هزینه پرداخت شده پرونده را بلوک کردند و مجوز پروانه ساخت را صادر نمی‌کنند و می‌گویند چون ساخته شده آیا باید به کمسیون ماده صد برود یا اصلاحیه بخوره بدلیل اینکه تمام روال قانونی طی شده و دوم اینکه آیا خانواده ایثارگر از پرداخت جریمه معاف هستند یا خیر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست دستور ساخت داشته باشید و مطابق آن عمل کنید جز این باشد امکان پیگیری برای شهرداری وجود دارد