مشاوره حقوقی رایگان - مجاازت ضرب و جرح

سلام‌خسته‌نباشیدبرادرشوهرم‌باهمسرش‌درخیابان‌ با من‌ درگیری‌ کردن‌ومن‌ را‌ بامشت‌ولگد‌ آجر‌ زدند‌که‌ آثار‌کبودی‌ شدید روی دست‌ وپا و‌ بدنم‌‌ را پزشک‌ قانونی‌‌ اعلام‌کرد و همچنین‌آسیب‌‌ به‌ دیسک‌کمرو گردن‌‌شد‌ودرماه‌ محرم‌بود‌میخواستم‌ بدونم‌‌جز دیه‌ شلاق‌ و زندان‌ هم‌ دارد.ممنون‌ازلطفتون‌فدای‌محبتتون‌که‌جوابم‌را‌میدید‌تشکر.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میزان دیه در ماه محرم تفاوتی با ماه غیر محرم ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا ادعای شما اثبات شود بعد از اینکه اثبات شد شما می‌توانید دیه خود را مطالبه کنیدشامل حبس نیز می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تغلیظ دیه فقط در مورد فوت اعمال می‌شود
اگر صرفا کبودی بوده است زندان و حبس منتفی است.