مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن تعهد محضری 10 ساله از مستخدمین جهاد کشاورزی

احتراما اینجانب طبق اسناد شناسنامه ای و مدارک تحصیلی و ... بومی و ساکن اردبیل هستم ولی در سال 1393 هنگام جذب در جهاد کشاورزی استان اردبیل تعهد محضری 10 ساله مبنی بر اینکه در شهرستان دیگری (گرمی) از توابع استان اردبیل بمدت 10 سال اشتغال داشته باشم و بدون موافقت سازمان حق انتقال نخواهم داشت لیکن با توجه به رای دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال اخذ تعهد محضری 10 ساله وزارت آموزش و پرورش؛ آیا طبق وحدت رویه قضایی، این رای به تعهد محضری جهاد کشاورزی مسری است؟
آیا بنده می توانم بین شهرستانهای جهاد کشاورزی استان جابجایی و انتقال داشته باشم؟ بین دستگاه به دستگاه چطور؟
مثلا می توانم از جهاد کشاورزی به آموزش و پرورش انتقال پیدا کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رای وحدت رویه در این خصوص وجود دارد و ارگان مربوط تبعیت نمی‌کند می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید