مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص بخشش نفقه

با سلام و احترام، همسر بنده هم مهریه و نفقه خودش را در محضر رسمی بخشیده، در حال حاضر مدعی هستند ک من نفقه گذشته رو بخشیدم حال را نبخشیدم در صورتی در صلح نامه قید شده است که نفقه گذشته و حال بخشیده شده،تا آخر عمر.همچین ادعای می توانند داشته باشند؟دو ماه است ک منزل را ترک کرده اند.

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
اگر واژه هبه نوشته شده باشد، ایشون می توانند از هبه خود رجوع نموده و تمامی مهریه و نفقه را مطالبه نمایند.
اگر هم واژه ابراء نوشته شده باشد، مشمول نفقه آینده(از تاریخ تنظیم صلح نامه به بعد) نمی شود و کاملا قابلیت مطالبه را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که اگر ایشان بخشیده باشد امکان رجوع از آن وجود دارد مگر اینکه ابررا نموده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده نفقه آینده را نمی توان ابراء کرد و اگر بخشیده باشد می تواند رجوع کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

نفقه آینده قابل مطالبه است
گذشت هبه شده باشد قابل رجوع است
مفاد سند تنظیمی حایز اهمیت است…