مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

درود عزیزان. حدود ١5ماه قبل روزسوم کارم حادثه دیدم و از ناحیه چشم صدمه دیدم که باعث نابینایی چشم ام شده و شرکت شخصی بیمه نداشت، شکایت هم دادگاه و هم اداره کار کردم و ٧٠درصد شرکت و٣٠درصد هم منو مقصر کردن تا الان که بیکار شدم حقوق و بیمه بهم نداده و بخاطر نداشتن تجربه و علم نیاز به راهنمایی دارم.

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

شکایت پیگیر باش باید شرکت 70درصد خسارت ودیه ات طبق گواهی پزشکی به شما پرداخت کند وبه حق ات میرسی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هر دو چشم شما نابینا شده باشد شما می‌توانید 630 میلیون تومان دیه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید حق و حقوق خود را مطالبه کنید.
در خصوص دیه نیز طبق نظریه پزشکی قانونی و کارشناسی موضوع را پیگیری کنید