مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رفع توقیف خودرو آردی

سلام ببخشید من یکی دو هفته پیش ماشینی که تمام ثمن آنرا همسرم داده بود و بر اثر دلایلی فعلاً پلاک آن بنام من تعویض گردید را بدون اطلاع خانواده فقط بخاطر شرایط سخت و طاقت فرسایی که در خانه حاکم بود که بعنوان مثال پول نان خالی را نداشتم اقدام به حمل 3 کیلو حشیش در زیر فرش زیر صندلی نمودم لطفاً اگه زحمتی نیست منو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم از لطفتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان صدور حکم حبس ‌
جزای نقدی
وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر کسی که حمل کننده بوده سند خودرو به نام ایشان باشد ماشین توقیف می‌شود و اگر صاحب خودرو اطلاعی نداشته باشد می‌تواند ماشین خود را رفع توقیف نماید