مشاوره حقوقی رایگان - سرویس ایاب و ذهاب

من دوسال است که در شرکتی مشغول به کار هستم و شرط اولم برای کار داشتن سرویس ایاب و ذهاب بود که تا امروز داشتم ولی به صورت ناگهانی اعلام کردند که سرویس دیگر نمیدهند و مسیر من بسیار دور از شهر است و من یک خانم هستم و امکان رفت و آمد ندارم، من حدود یک ماه دیگر قرارداد دارم و حتی راضی نشدن تا پایان قراvداد سرویس را به من بدهند.
آیا میتوانم شکایت کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام اگر در قرارداد فی مابین این شرط آمده باشد میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در قرارداد این بند آمده باشد یا بتوانید اثبات کنید می‌توانید الزام آنها را به این موضوع بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد