مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه تامین اجتماعی به نیروهای مسلح

سلام واحترام وتشکر
بنده قبل از استخدام در نیروهای مسلح 2 سال سابقه کار و بیمه تامین اجتماعی دریک شرکت خصوصی دارم.لذا الان 18 سال در نیروهای مسلح مشغول هستم.نحوه انتقال سابقه بیمه وسنوات 2 ساله از تامین اجتماعی به نیروهای مسلح چگونه هست؟آیا امکانش وجود دارد واگر دارد به چه طریقی؟خیلی ممنونم

پاسخ ها :

انتقال سابقه بیمه تامین اجتماعی به نیروهای مسلح انتقال سابقه بیمه بیمه