مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش

سلام. با همسایمون به مشکل خوردیم بابت سروصدا هایی که داشتن شکایت کردم ازشون ولی دو روز بعد اونا هم شکایت کردن که پس نیوفتن خلاصه صلح وسازش کردیم مارو فرستادن شورای حل اختلاف مسجد محل رضایت دادیم ولی طرف مقابل نیومد اونجا الانم ابلاغیه برامون اومده که ازمون شکایت شده تووو شورای حل اختلاف شهید کامیاب مارو خواستن بعد به همسایمون زنگ زدم میگه من پیگیری نمیکنم دیگه شمام نمیخواد برین الان من چکار کنم جلسه دادگاه برم یا نرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید
یا مراجعه کنید و مراتب صورتجلسه شود