مشاوره حقوقی رایگان - وام معوقه

با سلام
بنده سال 94 اعلام ورشکستگی کردم و تا سال 1399 طول کشید تاریخ توقف را برج 9 سال 93 زده اند و تاریخ تایید حکم نهایی نیز برج 8 سال 1399 می باشد. پس از تعیین مدیر تسویه و پرداخت کامل اصل وام در سه بانک و آگهی در روزنامه و اعتراض نکردن بانک ها سند بنده از رهن بانک درآمد و فک رهن شد.ولی این سه فقره وام در سیستم بانکی به عنوان معوقه موجوده و به بانک مراجعه کردم میگن تا سود و دیرکرد راپرداخت نکنی از سیستم بانکی حذف نمیشود.
بعضی هاشون هم گفتند 10 سال از تاریخ تایید ورشکستگی‌بره پاک میشه میخواستم ببینم اگر راهی داره که بتونید انجامش بدین ممنون میشم ودرخدمتتون هستم باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
از تاریخ صدور حکم ورشکستگی ، خسارت تاخیر تادیه شامل شما نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که حکم ورشکستگی صادر می‌شود خسارت شامل نمی‌شود