مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هزینه پرداخت شده کلاس قبل از کرونا

با سلام. من قبل از کرونا 300 تمن بابت 10 جلسه کلاس خصوصی به استخر پرداخت کردم، 1جلسه کلاس تشکیل شد بعد استخر تعطیل شد ، بعد از بازگشایی بعد کرونا ،استخر حاضر به انجام تعهد خودش نشد و از من مابه التفاوت هزینه جدید کلاس که 1800 بود رو مطالبه کرد
حتی حاضر به پرداخت 300 خودم هم نیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دادخواست مطالبه وجه وجود خواهد داشت