مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام من 29 دی ماه 98 بیکار شدم ربطی به کرونا نداشت اقدام کردم برای بیمه بیکاری 13خرداد 99چهار ماه بیمه بیکاری منو واریز کردن اما حساب من توسط تامین اجتماعی بسته شده خیلی ها مثل من هستن رفتم تامین اجتماعی سوال کردم گفتن باید مرحله دوم بیمه بیکاری کرونا واریز بشه بعد حساب شما باز میشه میخوام بدونم بیمه بیکاری ما چه ربطی به بیمه بیکاری کرونا داره . تمام قسط هامون عقب افتاده

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مورد شما ارتباطی به کرونا ندارد . طی لایحه ای موضوع را شرح داده و تقاضای واریز الباقی حقوقتان را نمایید .

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به اداره کار مراجعه و پیگبر ی گنب