مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از خانواده زیر سن قانونی

با سلام . من 16 سال سن دارم . از کودکی پدرم منو مادرم و برادرم رو کتک میزد . معتاد بود و خرج خانه رو مادرم میداد . من در سن کمی بودم که پدرم و مادرم از هم جدا شدند و ما وضع مالی خوبی نداشتیم پدرم هم کار نداشت ما خیلی وقتا چیزی برای خوردن نداشتیم یا اگر داشتیم بی کیفیت و کم بوده . تمام پولمان هم خرج مواد میکرد . تا جایی که یک سال با مادرم زندگی کردیم چون پدرم نمیتوانست از ما نگهداری کند . در سن نوجوانی در خانه پدربزرگ زندگی میکردیم که هر کس تیکه بار ما میکرد و مشکلات خانوادگی زیاد بود و همش دعوا بود اونجا ماهم از پدرم کتک میخوردیم . تا پدر بزرگم فوت کرد و ارث به ما رسید . من از درس خوندن امتناع میکردم ولی بزور و با کتک و وعده وعید های دروغ من تا سیکل خواندم . الان هم تا از پدرم چیزی میخوام میگوید تا وقتی درس میخوندی خرجت با من بود الان به من مربوط نمیشه . نه برام لباس تهیه میکنه نه خرجم رو میده و نه خوراک منظم دارم . خیلی سختگیره و تو هر موضوعی تهدید میکنه و کتک میزنه . من مجبور به کار شدم ولی علاقه ندارم و میخوام سال یعد دوباره مدرسه ثبت نام کنم و تا دیپلم بخونم .میخوام بدونم میشه از پدرم شکایت کنم بابت فشار روانی . کتک زدن من و ساپورت نکردن مالی ؟ و میخوام بدونم که میتونم از خونه فرار کنم ؟ یا میتونن منو بزور به خونه برگردونن ؟ از ارثی که به پدرم رسیده چیزی به من میرسه برای گذروندن زندگیم ؟ و اینکه اگر بازم تو زندگیم دخالت داشته باشه میتونم به دست پلیس بدمش . حضانتم با مادرم هست. ممنون میشم کامل به سوالاتم پاسخ بدید .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بابت کتک زدن میتوانید شکایت کنید برای نفقه تحت شرایطی می توانید از خانه فرار نکنید توصیه نمی شود شما را مجوبر به کاری نمی توانند بکنند به سبب ارث فعلا چیزی به شما نمی رسد در هر حال ایشان پرد شماست واخلاقا حق دخالت در امور شما را دارد ضمنا ایشان ولی قهری شما هستند

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر شما را مورد ضرب و شتم قرار می دهد می توانید به کلانتری محل زندگی خود مراجعه نمایید