مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به محل سکونت

با سلام.بنده فرزند جانباز 70 درصد کارمند رسمی شهرداری هستم.با توجه به اینکه خانم تنها هستم و امکانش نیست در شهرستان موسیان زندگی کنم و محل سکونتم ایلام است.چگونه برای انتقال محل خدمت ب صورت دائم اقدام کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از یگان خدمتی پیگیری کنید و با بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان در میان بگذارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تعهد به خدمت ندارید میتوانید درخواست خود را مکتوب ارایه کنید