مشاوره حقوقی رایگان - درگیری ساختگی ایا میتواند ثابت کند

سلام شخصی با دو نفر دیگه اومدن در خانه من و با کتک کاری و فحاشی و آبرو ریزی باعث شدن استخوان گونه من بشکنه و من شکایت کردم و اون شخص وقتی فهمید شاکی شدم رفته خودزنی کرده و مدعی شده که من زدم پزشکی قانونی صدمه وارده به من را همان تاریخ درگیری تایید کرده ولی برای اون طرف پنج روز بعد از درگیری تایید کرده و از اونجایی که خیلی انسان مکار و حیله گری هست ایا امکان داره من در شکایتم شکست بخورم لطفا راهنمایی کنین من ساده و بیتجربم در این کارا ولی اون شخص کلا کارش همین دیه گرفتنه.ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم علاوه بر برنامه پزشکی قانونی شما می‌توانید از شهادت شهود به عنوان دلیل کمک بگیرید و اگر توانایی دفاع از خود ندارید حتماً وکیل اختیار کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه کنید