مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین توسط شهرداری

سلام و عرض ادب
یه قطعه زمین به متراژ 366 متر بدون سند، در بر خیابان گرفتم (به صورت قولنامه ای) که سه طرف پلاک بوده و ساخت میباشد و یک طرف هم بر خیابان. به طوری که محصور شده میباشد و بالای 20 سال به همین صورت میباشد و حتی دیوار کشی و دروازه هم داشته
حال که برای ساخت زمین اقدام کرده ام، شهرداری ادعای تفکیک دارد.
ادعای شهرداری این میباشد که این زمین با زمین شرقی در نقشه شهرداری یک زمین میباشد که جمعا بالای 500 متر هستن و تفکیک نشده است. زمین شرقی نیز خیلی وقت پیش ساخته شده و هیچ مجوزی از شهرداری ندارد.(که هیچ مدرکی برا اثبات این موضوع نیز وجود ندارد و بیشتر از 20 سال هست که این زمین به صورت تنها و دیوار کشی شده)
سوال بنده این است که زمین من زیر 500 متر میباشد و فاقد سند رسمی شش دانگ ، نیاز به تفکیک دارد یا ن؟
حتی در صورتی که با زمین شرقی یه قطعه بوده باشد، شهرداری سندی برای اثبات این موضوع ندارد .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در دیوان عدالت اداری علیه شهرداری شکایت کنید