مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به مرگ

سلام خسته نباشید بنده یک مشکل بسیار بزرگ و حیاتی دارم
من در کلاس با شخصی جرح و بحث کردیم و شاهدانی که در کلاس وجود داشتند میدانند که مقصر من نبودم
2 روز بعد ماجرا ساعت اخر دبیرستان فردی دم در کلاس امد و به ان شخصی که بنده با او مشکل دارم گفت:(من اومدم)
فردی که بنده با او مشکل دارم به معلم گفت:(شاگردمه بابامه)
زنگ که خورد
کلاس خال بود و تعداد انگشت شماری در کلاس بودیم و برای رفتن وسایل خود را جمع میکردیم
که ناگهان فرد تهدید کننده به داخل کلاس اومد و بر خلاف گفته ی خوده طرف مقابل خود را دایی طرف مقابل بنده خطاب کرد. گفت :(هاتفی کیه؟)
من هم گفتم:منم
من رو با فحش به حیاط کشاند و یقه ی من رو گرفت و من رو درحضور همه تهدید به مرگ و تعرض جنسی کرد
و با عوامل مدرسه دهن به دهن هم شد
میشه من رو راهنمایی کنید و بگید مقصر کیست و چه مجازاتی برای 2 طرف مقابل وجود دارد؟
لازم به ذکر است که بنده از هرگونه درگیری فیزیکی و لفظی خودداری کردم
از اساتید خواهش میکنم پاسخ بدید من ترسیده ام

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان تهدید و فحاشی از ایشان شکایت کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و طرح شکایت کیفری تهدید و توهین نمایید