مشاوره حقوقی رایگان - سفته سفید امضا کارگر

سلام من در سالن آرایشی کارمیکنم و کارفرما به خاطر ضمانت و اینکه اگه خسارتی به مشتری وارد شد از من مبلغ 100 میلیون تومان سفته گرفت و سفته هارو خودش تهیه کرد و از من امضا و اثرانگشت گرفت.با توجه به اینکه هیچ توضیحات و تاریخی در اون سفته نوشته نشده و سفید هستن آیا کارفرما می‌تونه سفته رو اجرا بزاره؟و اینکه کارفرما میگه اگه از اینجا بری باز سفته هارو بهت نمیدم آیا این حق رو داره که سفته هارو بهم نده ؟ممنون میشن راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پس از ختم همکاری میتوانید با ارسال اظهارنامه ای مراتب تضمینی بودن سفته ها را یاداور و نیز لزوم استرداد آن را تقاضا کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر ننوشته باشید که بابت حسن انجام کار یا ضمانت بوده است بله می‌تواند آن را اجرا بگذراد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می‌توان از سفته‌ها را به اجرا و مطالبه بزرد شما نیز می‌توانید آنها را مطالبه کنید