مشاوره حقوقی رایگان - امکان مختومه شدن پرونده در شورا بارای قبلی دادگاه با موضوع شکایت یکسان در دو مرجع ؟

باسلام. 2فقره چک از شخصی دارم که در دادگاه محکوم به پرداخت شده و رفته از بنده به جهت فرار از دین و اتلاف وقت شکایت خیانت درامانت کرده که در مجع دیگری هم قبلا اینکار رو کرده بود و قرار منع تعقیب صادر شده حالا به صلاح است که در شورا بگم موضوع رای دادگاه دیگر رو و ایا پرونده اینجا در شورا با این رای مختومه می شود یا باید بره دادگاه چون من قصد صلح ندارم . و لایحه را اونجا مطرح کنم بهتر است.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود با عنایت به اینکه قصد صلح و سازش ندارید در جلسه شورای حل اختلاف حضور پیدا نفرمائید تا پرونده به دادگاه جهت رسیدگی ارجاع داده شود.