مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تعدیل پرداخت مهریه

باسلام وارادت ،
همسرم سال 92 مهریه خود را به اجرا گذاشت وپس از توافق وبازگشت به زندگی علیرغم حکم دادگاه و قبول اعسار اینجانب به پرداخت 12 سکه نقد وسهماه یک سکه محکوم شده بودم در دادگاه حاضر و طی یاداشت دست نویس از دریافت مهریه صرف نظر کرد ،لیکنمجددا درسال 1401 اجرای مهریه را به جریان انداخت و اجرای احکام تعداد 42 سکه معوق را محاسبه و بدون توجه به درخواست زوجه که در پرونده نیز موجود است بنده را مکلف به پرداخت 42 نقدا محکوم و در حال حاضر تمام حسابهایم مسدود و یک چهارم حقوقم را دریافت می کند .مشکل اینجاست که دارای من قطعه زمینی است که بصورت مشارکتی با برادر همسرم خریداری کرده بودم و مبایعه نامه آن بنام ایشان میباشد و من از حول این که کل زمین را از دست ندهم سهم زمین را درازای 42معوق سکه به طی قول نامه به وی دادم تا بتوانم حقوق وحسابهام را رفع توقیف کنم که متاسفانه همسر وخانواده همسرم نیز بازهم هیچ مدرکی به من ندادند که بتوانم در دادگاه ثابت کنم سوال من این است با توجه به ارزش زمین و عدم دراختیار داشتن مدرک مالکیت می توانم به اندازه بدهی مهریه همسرم را پرداخت و مابقی را بگیرم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

این موضوع اولا نیاز به اثبات در دادگاه دارد
ثانیا در صورتی هم که اثبات شود بابت مهریه این مبلغ پرداخت شده اگر بدهی شما نسبت به کل مهریه تسویه شده بله در غیر اینصورت آنچه زوجه بابت مهریه از این زمین دریافت کرده با وجود باقی بودن الباقی بدهی مربوط به مهریه مبلغ قابل استرداد نیست بعبارتی صدور حکم اعسار از بدهی مانع از شناسایی و دریافت اموال بدهکارو دریافت یکجای ان نمیباشد