مشاوره حقوقی رایگان - پولشویی اینترنتی

سلام
من تو کانال قیمت دلار آزاد یه تبلیغ دیدم که گفته بود چون بانک مرکزی محدودیت خرید بیش از 25 میلیون برای خرید ارز دیجیتال با یک کارت بانکی ایجاد کرده ما روزی 25 میلیون برای شما میفرستیم و شما در ازای خرید روزانه ارز دیجیتال به مبلغ 25 میلیون برای ما روزی 1 میلیون دریافت میکنید من هم وارد کانال تبلیغی به اسم بازرگانی شدم با ادمین پیام دادم و اون به من تماس گرفت و گفت آدرس صرافیشون توی میدان فردوسی تهرانه و گفت برای احراز هویت عکس کارت ملی و مشخصات خودتو برای من بفرست منم براش فرستادم طی چهار روز روزی 25 تومن براش ارز دیجیتال خریدم و فرستادم به کیف پول دیجیتالش که روز پنجم حسابم مسدود شد اونم اکانت شخصیشو حذف کرده ولی کانالش هنوز هست الانم یه پرونده تو بهبهان برام تشکیل شده و چنتا شهر دیگه بنظر شما تکلیف من چی میشه و من باید برای شکایت چکار کنم؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر متاسفانه از حساب شما سو استفاده شده و شما بعنوان صاحب حساب مسئول پرداخت وجوه افرادی که به حساب شما واریز کرده اند هستید علیه ایشان شکوائیه پولشویی و تحصیل مال نامشروع را مطرح کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام مشکلی که هست اینه احتمالا پولاز حساب های دیگه سرقت و بهحساب شما اورده شده و باید تک تک ببینید چه مشکلی داره

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما نیازمند وکیل حاذق و یا حداقل
مشاوره گام به گام در مسیر مشکلات حقوقی و جزایی خود می باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و غز طریق پلیس فتا پیگیری کنید