مشاوره حقوقی رایگان - چت اینستاگرام

سلام..من خانمی متاهل هستم که حدود سه ماه بود که آی دی اینستامو دی اکتیو کرده بودم..حدود 4 روز پیش اکتیو کردم و حدود سه روز پیش به آقایی متاهل و کله گنده تو اینستا پیام دادم و در رابطه با پرونده قضایی که در دیوان عالی کشور دارم براش توضیح دادم تا شاید کمک کنه..ایشون گفت سر کاره و متوجه موضوع نشده و تلفنی برام توضیح بده و البته گفت بعدا باز پی ام بده.. من دو ساعت بعد حدود ساعت 4 پی ام دادم..که گفت عزیزم تلفنتو بده بعدا زنگ میزنم الان وقت صحبت ندارم..منم شماره تلفن دایمیمو دادم.. بعد گفت عزیزم آدرستو بده یه چیزی باید برات بفرستم..گفتم نه واسه چی.. گفت یه چیز ناقابله..من چون امید به کمک ایشون داشتم نخواستم تندی کنم و برای اینکه آدرس ندم گفتم هروقت اومدم تهران میام میگیرم..گفت کی میای گفتم یکماه دیگه..ولی باز هی اصرار کرد..گفتم خیلی اصرار میکنی و نگران شدم از اینهمه اصرار..یهو منو بلاک کرد..ساعت ده شب دو شماره مختلف به من زنگ زد که جواب ندادم..متعاقبا واسم پیامک اومد که من همسر همونی هستم که باهاش رابطه داری و الفاظ رکیک بکار برده بود و نوشته بود فردا میرم ازت شکایت میکنم..فردا دوباره به من زنگ زد که جواب ندادم..فردای اونروز با آی دی دوستم اینستای آقا رو چک کردم..استوری زده بود که من از ظهر روز گذشته تا ظهر الان هک شده بودم و مدیریت صفحم باهام نبوده.. درصورتیکه چت دوم من ساعت 4 بوده و ظاهرا و با توجه به پیامک خانمش با من چت کرده و حتی توی پیامک هم نوشته بود که صفحش و تلگرامش دست منه هرزه ی عوضی. حال با توجه به اینکه من این آقا رو نه دیدم.. نه تلفنی حرف زدم.. نه حتی عضو تلگرامش بودم و نه واتساپ..نه پیامک..این خانم میتونه برای من مشکلی ایجاد کنه؟ فقط چت من تو اینستا بوده که هی به من عزیزم عزیزم میگفت و منم گفتم خسته نباشی عزیزم.. و از طرفی اگر زنش هکش کرده باشه این چت قابل استناد هست یا نه؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مطالب فضای مجازی جز اماره محسوب می‌شود و دلیل نیست و در صورت که در پیامکهای رد و بدل شده الفاظ مستهجن که متضمن ایجاد روابط فرا زناشویی محسوب نشود مشکلی شما را تهدید نمی‌کند