مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی در صورت رضایت شاکی

سلام . بنده یک پیج انلاین شاپ در اینستاگرام داشتم که فالوور بسیار کمی داشت . یک اقایی ثبت سفارش انجام دادن مبلغ 800 تومان . و مشکلاتی وسیعی برای بنده پیش اومد و نتونستم ارسال کنم . طرف هم بدون اینکه اطلاع بده از حسابم شکایت کرده و حسابم مسدود شده . بنده برگشت وجه زدم براشون و ایشون هم فرم رضایت نامه کتبی رو پر کرده و داخل پرونده ام هست . ولی تاکنون حسابم مسدوده . خواستم بدونم رضایت طرف برای رفع مسدودی حسابم کافیه یا پرینت حسابم رو میگیرن؟
و اینکه من مسیرم خیلی دوره ‌. من اصفهان و شاکی هم شیراز . و امکان حضوری رفتن ندارم . بدون رفتن من کارم جلو میوفته یا باید وکیل بگیرم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از وکیل کمک بگیرید، همچنین تقاضای رفع مسدودی حساب از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام لایحه الکترونیک ارسال کنید اگر تاثیری نداشت یکمرتبه مراجعه کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
تقاضای رفع مسدودی کنید درغی اینصورت حضوری مراجعه شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. جهت انجام نامه نگاری رفع مسدودی به پلیس فتا ودادکاه بایستی حضورا یا توسط وکیل اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست رفع مسدودی حساب را از طریق لایحه‌ای از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید