مشاوره حقوقی رایگان - کمکم کن

معلم هستم سه سال بود اعتیاد داشتم باحضور کامل برادر زنم به ترفندهای مختلف باعلم کردن اعتیاد من همه اموالم وخونه امو ازم گرفته واولین باربعداز27 سال زندگی آرام آپارتمانی که به خاطر وامش به نام خانم زده بودم میخواستم بفروشم گفت مال منه برادرش اومد تایید کرد بعدیه خونه بزرگ خریدم اونم تیکه تیکه درسه مرحله ازم گرفتن ازاعتییاد برگشتم خانمم بیسواد وخانه داره حالا بامن نمیسازه وبه من میگه بروبیرون سه تا فرزند پسر دارم نمیتونم ازاونا دل بکنم خودم یه داعش زیردستم پروراندم کمکم کنید لطفا ..
خونه رو وهرچی داشتم باتوجه به اعتماد 27 سال زندگی بهش دادم اونم وکالت بدون هیچ شرطی برادرش زنم رو هارکرد هرکارکردم نتیجه نمیده ایناهمه ش باعلم کردن اعتیاد اتفاق افتاد اما باتمام وجود برگشتم حتی امپول هم زدم که هیچ شک وشبه ای نباشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با شرایطی امکان ابطال انتقال سند وجود خواهد داشت
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید