مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول فرد محجور از شعبه سرپرستی دادگاه

سلام
برادر من با سن 40 سال محجور است. خانه پدری خود را فروختیم البته با مجوز سرپرستی دادگاه و سهم او را در حسابی که مجوز برداشت از ان حساب با مجوز دادگستری است واریز کردیم. حالا قصد برداشت از حساب را داریم ولی دادگاه اجازه نمیدهد و میگوید فقط در صورت خرید زمین یا خانه اجازه برداشت میدهد ، با توجه به اینکه مقدار پول کم هست (حدود 14 میلیون تومن ) و نمیشود با ان زمین خرید ، قصد داریم پول را خرج خودش کنیم ولی دادگاه اجازه نمیدهد ، با توجه به تورم در جامعه تا چند سال دیگر ارزش پول شدیدا کاهش می یابد تکلیف ما چیست ؟ شعبه سرپرستی هم پاسخگو نیست. ما باید چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پول محجور را بی دلیل نمیتوانید بردارید. هر چه لازم دارید مستند ببرید و درخواست برداشت نمایید.