مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن زمین به جای طلب

با سلام و تقدیم احترام
بنده از برادرم مبلغی پول طلبکارم و بجای این طلب میخواد زمین به من بده و من راضی هستم . چه متنی در مبایعه نامه یا صلح نامه بنویسم که از نظر حقوقی به مشکل بر نخورم .

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی باتوجه به توضیحات ونیاز شما متن تخصصی توسط وکیل تنظیم گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متن تخصصی باید تنظیم شود بهتر است مبایعه نامه را وکیل برای شما تنظیم کند